Puzzel levering

Herken je dit?

  • De puzzel in je blad is vaak vrij algemeen en springt er niet echt uit.

  • Je wilt graag meer aandacht van de lezer van je blad voor een specifiek product/boodschap, maar je weet niet hoe je de aandacht langer vast kunt houden.

  • Je hebt nog wat ruimte over in je blad en wilt deze op een mooie manier invullen.

  • Je wilt graag reclame maken voor je bedrijf en wat jou uniek maakt, maar weet niet hoe je op kunt vallen in de massa.

Hoe zou het voor je zijn als je geen willekeurige puzzel krijgt toegestuurd, maar dat we echt even met je meedenken om te kijken welke puzzel het beste bij jullie blad past. Dat de oplossing van de geplaatste puzzel past bij de tijd van het jaar waarin de uitgave verschijnt; bij het seizoen of bij specifiekere gebeurtenissen zoals vaderdag, sinterklaas of andere feestdagen.

Hoe zou het voor je zijn als we een puzzel leveren met de door jou gegeven oplossing. Of dat we een puzzel ontwerpen volledig afgestemd op jouw bedrijf, waarmee je op een originele manier reclame kunt maken, mensen jouw bedrijf beter onthouden en weten wat jou uniek maakt.

Wij kunnen de kopij van deze puzzels voor je leveren. We leveren maatwerk met verschillende soorten puzzels, van thematische woordzoekers en kruiswoordpuzzels tot cryptogrammen en filippines. Al onze puzzels zijn met de hand ontworpen.

We leveren de puzzelkopij zodanig aan dat deze volledig aangepast kan worden binnen de eigen vormgeving. Daarnaast leveren we een bestand mee waarmee de puzzel direct te plaatsen is in de publicatie. Tevens sturen we het oplossingsdiagram mee. Wil je meerdere puzzels in één keer bestellen, dan ben je voordeliger uit met ons puzzelkopij-abonnement. Klik hier voor meer informatie.

Wat anderen zeggen

Sanne denkt goed met je mee waardoor de puzzel echt van meerwaarde is

Ik zocht voor in mijn MAMAZ magazine iets om de lezeressen op een luchtige manier stil te laten staan bij ontspanning en tijd voor zichzelf.

Met de woordzoeker die Sanne aanleverde konden ze dit zowel letterlijk als figuurlijk doen. Letterlijk even stilstaan doordat het maken van de woordzoeker direct al een rust momentje geeft en ook figuurlijk door de themawoorden die verstopt zaten in de woordzoeker. Met de oplossing konden ze ook nog eens een leuke prijs winnen.

Het contact met Sanne was zeer prettig en vlot. Vraag jij je af wat een puzzel kan toevoegen aan jouw marketing of communicatie? Ga dan vooral in gesprek met Sanne! Sanne denkt echt met je mee waardoor het niet zomaar een puzzel is, maar echt een meerwaarde voor je aanbod.

Er was volop ruimte voor mijn wensen

Afgelopen jaar leerde ik Sanne kennen. Ik was direct enthousiast over haar gedrevenheid. Ik heb in totaal 4 puzzels afgenomen bij Sanne waarvan 1 op maat. Er was volop ruimte om mijn wensen aan te geven en deze te laten integreren.

Uiteindelijk gebruik ik de mails voor mijn funnel. Het contact was fijn en de service was top. Dus mocht je op een originele manier een extra binnen je bedrijf willen geven of juist aan de klanten, dan zou ik zeker het gesprek aangaan over de talloze mogelijkheden!

De puzzel is van duidelijke meerwaarde

In een museaal moeilijk jaar mochten wij gebruik maken van een puzzel ontworpen door Ruiter Puzzel. Wij hebben deze puzzel ingezet als onderdeel van een speurtocht die bezoekers in gezinsverband zoveel mogelijk zelfstandig ons museum, de activiteiten en de verstopte parels rond het verleden liet ontdekken. Enkele puzzels gaven de bezoekers de rust en het vermaak om onder het genot van een drankje op ons terras het verleden nog verder te ontdekken.

Wij hebben veel leuke reacties gekregen van kinderen en volwassenen die zich met volharding en plezier op de woordzoeker gestort hebben. Door de inhoudelijke link naar ons museum bood de puzzel een duidelijke meerwaarde voor de educatieve doelstellingen van het museum. Voor ons dus een zeer waardevolle bijdrage!

De investering voor een puzzel is als volgt:

Minimale ruimte A5 formaat Standaard puzzel Oplossing op maat Volledige puzzel op maat
Woordzoeker, kruiswoordpuzzel of doorloper
€ 39
€ 79
Op aanvraag
Zweedse puzzel, cryptogram of filippine
€ 49
€ 89
Op aanvraag
Minimale ruimte A4 formaat Standaard puzzel Oplossing op maat Volledige puzzel op maat
Woordzoeker, kruiswoordpuzzel of doorloper
€ 74
€ 114
Op aanvraag
Zweedse puzzel, cryptogram of filippine
€ 79
€ 119
Op aanvraag

Al onze prijzen zijn exclusief btw.

Ons maatwerk: de puzzel als echte aanvulling voor je blad!

Het invullen van de puzzel zorgt ervoor dat de aandacht van de lezer zo’n 10 minuten langer vast gehouden wordt, waardoor je ook extra aandacht trekt naar de andere content van diezelfde pagina. Tevens is het extra interessant om te adverteren naast een puzzel, waardoor het gemakkelijker voor je wordt om een advertentieplaats te verkopen.

Veelgestelde vragen

We kunnen een standaard puzzel leveren binnen 3 werkdagen nadat de bestelling door ons is bevestigd. Voor puzzels op maat hebben we beperkte plek. Neem even contact met ons op om te vragen wat momenteel de levertijd is.

Stuur ons dan even een mailtje om te vragen naar de mogelijkheden.

De genoemde formaten zijn een indicatie hoeveel ruimte er minimaal voor nodig is om deze puzzel te plaatsen. Meestal is het ook mogelijk om het formaat iets aan te passen, afhankelijk van de puzzelsoort en de doelgroep. Neem even contact met ons op en we denken met je mee.

De puzzel mag eenmalig geplaatst worden en het copyright van de puzzel blijft bij Ruiter Puzzel, daarnaast moet elke puzzel met onze copyright gegevens gepubliceerd worden.

Voor het bestellen van meerdere puzzels hebben we het puzzelkopij-abonnement, klik hier voor meer informatie.

Staat er een vraag niet tussen of wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op.