Puzzel kopij abonnement

Is dit herkenbaar?

Hoe zou het voor je zijn als?

Dit is mogelijk met ons puzzelkopij-abonnement.

Hierbij leveren we maatwerk met de kopij van verschillende soorten puzzels, van thematische woordzoekers en kruiswoordpuzzels tot cryptogrammen en filippines. Al onze puzzels zijn met de hand ontworpen.

We bespreken telefonisch de puzzelplanning voor aankomend jaar met je door. We bespreken hierbij welke thema’s belangrijk zijn voor het blad en daarnaast bespreken we per uitgave nummer:

  • de aanleverdatum

  • de printdeadline

  • de publicatie datum

  • evt. het specifieke onderwerp van het nummer

  • welke puzzelsoort(en) je geleverd wilt hebben

  • en evt. over welk onderwerp je een puzzel op maat gemaakt wilt hebben.

Op basis van dit gesprek maak ik een puzzelplanning, waarbij ik rekening houdt met de inhoud van het blad en de tijd van het jaar op het moment van publicatie. Na overeenstemming en betaling ontvang je automatisch voor de aanleverdatum de juiste puzzel(s). We leveren de puzzelkopij zodanig aan dat deze volledig aangepast kan worden binnen de eigen vormgeving. Daarnaast leveren we een bestand mee waarmee de puzzel direct te plaatsen is in de publicatie.

Mocht je één of meerdere puzzels op maat willen ontvangen, dan bespreken we tijdig de mogelijkheden hiervoor met je door. Zodat deze mooi past binnen het geheel van de inhoud van het blad.

Wat anderen zeggen

De puzzel wordt al jaren door veel abonnees gewaardeerd

ReumaMagazine is het enige landelijke, onafhankelijke blad voor mensen met reuma. Behalve informatie over onder andere onderzoek, behandeling medicijnen en activiteiten van mensen met reuma wordt in er elk nummer een puzzel geplaatst.

Die puzzel wordt al jaren door Ruiter Puzzel aangeleverd en door veel abonnees gewaardeerd. De enkele keer dat de inleverdatum te krap is bijvoorbeeld krijg ik een lading mailtjes van mensen die graag de puzzel nog willen inzenden om kans te maken op één van de drie cadeaubonnen.

Onze inbox stroomt elke keer vol met oplossingen en leuke reacties

Drie keer per jaar ontvangen onze huurders het bewonersblad Bij Buurten. Geschreven door huurders, voor huurders en voor iedereen waar we mee samenwerken.

In elke uitgave staat sinds een aantal jaar een Ruiter Puzzel. Helemaal op maat gemaakt, met een link naar onderwerpen die in het blad besproken worden. Het is een populair onderdeel.

Zodra de uitgave op de mat valt, stroomt onze inbox vol met oplossingen en leuke reacties.

Een puzzelkopij-abonnement is maatwerk, dus neem contact  met ons op voor een offerte. De prijs per puzzel verschilt afhankelijk van de puzzelsoort en het formaat, ter indicatie:

Standaard puzzel Oplossing op maat Volledige puzzel op maat
Bij bestelling van 4 puzzels per jaar, prijs per puzzel vanaf
€ 37
€ 74
Op aanvraag
Bij bestelling van 12 puzzels per jaar, prijs per puzzel vanaf
€ 35
€ 72
Op aanvraag

Al onze prijzen zijn exclusief btw.

Door een puzzelkopij-abonnement van ons af te nemen ben je veel minder tijd kwijt aan het regelen van de puzzels voor je blad. Waardoor er meer tijd over blijft om te focussen op de rest van de inhoud van het blad. Ons maatwerk zorgt ervoor dat je altijd op tijd een puzzel ontvangt welke ook nog eens een echte aanvulling is voor je blad.

Het invullen van de puzzel zorgt ervoor dat de aandacht van de lezer zo’n 10 minuten langer vast gehouden wordt, waardoor je ook extra aandacht trekt naar de andere content van diezelfde pagina. Tevens is het extra interessant om te adverteren naast een puzzel, waardoor het gemakkelijker voor je wordt om een advertentieplaats te verkopen. 

Geïnteresseerd in een puzzelkopij-abonnement? Of nog vragen? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden door te spreken.

Veelgestelde vragen

Het is altijd mogelijk om het puzzelkopij-abonnement uit te bereiden. Neem even contact met ons op dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

We zullen twee maanden voordat het abonnement afloopt even contact met je opnemen met de vraag of je het puzzelkopij-abonnement wilt voortzetten. Dan maken we gelijk een nieuwe afspraak voor het doorspreken van het nieuwe jaar.

De puzzel mag eenmalig geplaatst worden en het copyright van de puzzel blijft bij Ruiter Puzzel, daarnaast moet elke puzzel met onze copyright gegevens gepubliceerd worden.

Het is zeker mogelijk om een bestelde standaard puzzel te vervangen voor een puzzel op maat. Laat dit zo snel mogelijk aan ons weten, maar minstens 4 weken voor de aanleverdatum. Op die manier hebben we voldoende tijd om deze puzzel speciaal voor je te ontwerpen.

Staat jouw vraag er niet tussen of wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op.